Sidor

söndag 30 september 2012

Inspire yourself

Nu finns mitt första inspirationsinlägg som ambassadör för Sirap i Paris i butikens blogg. Här en liten sneak peak...

Kika in i butikens blogg för att se mer!
/Beatrice.

onsdag 26 september 2012

Girighet


Såhär års är det lätt att drabbas av girighet när man är ute i skogen. :-) Så mitt kort till Scrapptorgets utmaning att tolka dödssynden girighet blev just i den andan; allt guld man kan hitta i höstskogen. Jag har använt mig av en skogs-mask i bakgrunden, lövembossingfolder, och höststämplar från You do. Men jag har även ritat lite kantareller själv för att få till just det där antalet som kan framkalla girighet hos oss svampälskare! :-) Färger jag använt är distresser, både dynor och markers, och även twinklings.

Kul att ni tittade förbi!
/ Beatrice.

onsdag 19 september 2012

Just for you

I was inspired by this week's challenge at The Greeting Farm blog to make this card for someone who  has a birthday soon, but I can't tell who just yet :-)

The theme was old lace and I matched that with the gorgeous papers The sweetest thing from My Mind's Eye, a doily, paper flowers, and some chip board shapes that I received with a magazine.
The stamp is the cute Cheeky Cherry Pie from The Greeting Farm coloured with copics.

Thanks for stopping by!
Beatrice



lördag 15 september 2012

Grattis på namnsdagen


Min dotter firar en av sina namnsdagar idag och fick då detta kort av mig. Det blev ett färgglatt höstkort, passande för en glad liten tjej som älskar att plaska med gummistövlarna i vattenpölarna när det regnar. 

Tycker den gamla Hänglar & Stänglar stämpeln (som jag köpt begagnat) är så härlig. Den är färglagd med copics i kulörerna: E00, E02, R20, Y17, Y15, Y08 RV04, RV02, BG05 BG01, B000, YG17, YG03. 

Pappren är från Echo Parks härliga serie A walk in the Park.

Jag följde denna månads skiss på Svensk Scrapbooking. Kul och lite annorlunda tycker jag!

Kul att ni tittade förbi!
/ Beatrice.

fredag 14 september 2012

Fåfänga

Scrapptorget har en så rolig utmaningsserie som precis startat. Man ska tolka de sju dödssynderna i sina alster och den första var högmod, också känt som fåfänga, storhetsvansinne, övermod eller hybris. Jag upptäckte utmaningen först igår, men kände direkt att detta måste jag haka på! Och så här blev mitt bidrag med papper från den härliga Tilda-serien Sewingbird. Gamla knappar från mitt "lilla lager" och ett tänkvärt citat som jag tyckte passade temat fick också vara med.
Kul att ni tittade förbi!
/ Beatrice.