Sidor

fredag 17 augusti 2012

Tillbaks efter sommaruppehållet

...eller ska jag säga flyttuppehållet? ;-) En stor del av juli ägnades nämligen åt att rensa, sortera och såklart packa, packa, packa. Så den 1 augusti gick äntligen flyttlasset och nu har vi hunnit komma i ordning lite grand på vårt nya ställe.

Hobbyrummet är i alla fall halvupplockat, även om jag inte är riktigt nöjd med hur det ser ut ännu. Jag, min sambo och till viss del även barnen delar ett stort rum och det gäller att komma på hur man ska få det både snyggt, praktiskt och barnsäkert. Den yngsta lilla damen, som nu blivit 10 månader, har precis kommit på hur man tar sig fram för egen maskin. Så nu är det undan med alla smågrejor och farliga saker.

Här kommer lite alster som jag gjorde under sommaren och inte hunnit med att visa upp här.

Först alla korten jag gjorde till förskolepersonlaen innan sommarlovet.
Blandade stämplar färglagda med copics och underbart bakgrundspapper ur Tildaserien av Tone Finnanger.

Ett födelsedagskort till en kille som fyllde 3 år, gjord efter temat "glassigt", som var en av utmaingarna i Scrap-Perras sommartävling.

Ytterligare ett bidrag till deras sommartävling är denna kaleidoskopinspirerade tag. Man skulle finna inspiration i denna bild:
Jag använde mig av dylusions mister, masker från The Crafter's Workshop och stämplar. Chipboarden är målad med gesso och sedan stämplad. Vita blomman (ja den var vit innan jag satte igång) är också mistad. Småblommorna är punchade i ett häftigt papper som jag hittade på Panduros "barnavdelning" - nog inte tänkt för scrapbooking men det var så glittrigt och häftigt att jag inte kunde låta bli!  Och på detta alster passade det ju perfekt. Egengjord kapsyldekoration också på plats såklart! :-)

Sist men inte minst ett dopkort till en liten tjej som snart ska döpas. Magnolias söta bebisstämpel är färglagd med Distress markers och twinklings.

Kul att ni tittade förbi!
Beatrice.

1 kommentar:

 1. Hej Beatrice!
  Ja de var längesedan.
  Kul att du kolla in igen och skicka en kommentar.
  Tack!
  Bröllopet är nu den 1 Sep :-) Nervöst men så kul :-)
  Superfina alster du skapat också.
  Kram. //Vickan

  SvaraRadera