Sidor

lördag 20 oktober 2012

Fler alster till Scrapptorgets CC

Det är så många roliga utmaningar i Scrapptorgets födelsedagscrop som pågår tom imorrn, att jag skulle vilja göra alla! Men det hinner jag ju förstås inte med, men jag känner i alla fall att jag fått en ordentlig dos inspiration och hunnit med en hel del av dem i alla fall. Och än är ju inte helgen slut, haha...

Denna layout är gjord efter bingoutmaningen
"Här gäller det att skapa en LO och använda minst en rad, lodrätt, vågrätt eller diagonalt från bingobrickan. Utöver det får du använda vilket material du vill. Du kanske t.om gör det till en riktig utmaning och använder hela brickan. Berätta för oss vilken rad/vilka rader du använt."
 Jag valde rad 1 vågrätt: bling (halvpärlor), journaling, dies/punch (gräset), stämplat (äpplena som jag skrivit journalingen i). Utöver detta använde jag också: minst 3 mönsterpapper, 2 eller fler foton, blommor och band. Här lite fler närbilder:
 Glossy accents på bokstäverna. Glossy måste vara en av mina absoluta favoritscrapproukter tror jag, så mycket som jag använder det.

Detta kort är gjort efter kortskissen.
Ett kort som blev clean and simple. Det är en underbart söt geishastämpel från The Greeting Farm som jag målat med Copics. Pappret jag använt är från October Afternoons Woodland Park. I bakgrunden syns en embossingfolder, Whimsy, från Lifestyle Crafts. Handsytt lite korsstygn för att göra något extra annars höll jag det enkelt. Pappret och stämpeln behöver inte mer dekorationer här tycker jag.

Sist men inte minst... min dotter Edla, 3¾  år, ville också göra ett kort till barnutmaningen, man skulle inspireras av denna bild:
Valet av motiv blev enkelt för en liten tjej som älskar glass! Här är hennes tre glasstrutar. Ser de inte smaskiga ut?

Hon har använt sig av en teknik hon lärt sig på dagis, att riva/klippa små bitar av silkespapper och limma fast i lager. Sen ovanpå det massa glitterlim, såklart! :-)

Det var allt just nu!
/ Beatrice.

3 kommentarer:

 1. Vilka fina bidrag till vår CC. Och naturligtvis ser glasstrutarna goda ut och glitterlim är ju ett måste. Tack för att ni deltar i vår CC.

  SvaraRadera
 2. Härliga bidrag!!! Vilka underbart goda glasstrutar :)
  Kul att ni vill vara med och fira med oss på Scrapptorget!

  SvaraRadera
 3. Underbara bidrag till CC:n!! Edlas glasstrutar tror jag att jag måste ha första tjing på - OM de inte redan är slut...? :D

  SvaraRadera