Sidor

söndag 13 november 2011

Fars dag-kort x 2

Kort till de två fäderna i mitt liv, som passande nog båda befann sig hemma hos oss denna söndag på Fars dag 2011. Först en tag till min älskade sambo och pappa till våra barn. 

Min äldsta dotter Edla, snart tre år, hjälpte också till lite grand genom att lägga plattorna och pappret rätt när vi stansade ut den söta fågeln (Marianne design dies) i Big Shoten. Annars är kortet ett verkligt snabbkort, tillverkat på 20 minuter sent på lördagkväll med saker jag hade, bland annat fåglarna och biljetterna (Whimsy dies och stämplar) och sedan lekte jag lite med distresser, textstämpel och band. :-)

Det andra kortet är till min egen pappa. Det blev ett klassiskt skjortkort som jag tyckte passade honom.
Skjortan är gjord av papper från DCWV Mainstreet stack. Många passande manliga papper där! Slipsen är gjord av en bit sammetsband. Sydde lite på symaskinen och sydde dit en knapp med. Texten på skjortfickan är stämplad i vitt och sedan embossad i samma färg. Jag använde Making memories magnetiska alfabetsstämplar som jag också fyndat på loppis. Inser nu i efterhand vilken tur jag hade som hittade detta alfabet, eftersom det verkar ha utgått. Så kul att kunna göra sina egna textstämplar.

Skjortkortet är med i november månads utmaning hos Scraphuset: tema manligt.

Kul att ni tittade förbi!
/ Beatrice.

3 kommentarer:

  1. Vilka fina farsdagskort du har gjort. Dom blev väl mottagna kan jag tro.

    SvaraRadera
  2. Vilka kanonfina kort, vart och ett på sitt sätt ...

    SvaraRadera
  3. Verkligen två helt olika kort men fina båda två:-)

    SvaraRadera