Sidor

onsdag 23 november 2011

Glittrande juldekoration

Snart är det första advent. Jag längtar! Ska bli så kul att få plocka fram alla julsakerna igen, känns extra kul nu när min äldsta dotter är så pass gammal att hon kan vara med och sätta upp "blinka lilla stjärna" (som hon säger om alla stjärnor, hon tror visst att alla stjärnor heter just så).

Scrapgalen har en så rolig utmaning just nu, att skapa egna juldekorationer. Jag gillar att göra granen mer personlig och har därför skapat en juldekoration som går att hänga i granen.

Jag bestämde mig för att göra en slags skak-dekoration men istället för fusksnö så lade jag i mikropärlor och små ytte-pyttepaljetter från en burk som jag haft stående hur länge som helst och knappt använt (Beadazzles). Säkert köpt till något julkortsprojekt för flera år sedan! 
Motivet bakom glaset (hm, nåja en slaktad scrapprylsförpackning) är passande nog också Magnolias Fairy Dust Tilda.  Ni märker att jag gillar glitter och glam va? ;-) 

Tilda är färglagd med copicpennor och med stickles, både diamond och stardust. Som sagt, glitter var det!

Ramen är den underbara snöflingediesen från Marianne Design. På framsidan har jag skurit ut mittenpartiet. Stommen till dekorationen är en isärplockad bandrulle.
Kul att ni tittade förbi!
/ Beatrice.

9 kommentarer:

 1. Åh så söt!! Har en oöppnad magnoliastämpel hemma - kanske dags att testa den!!! Hoppas allt är bra med dig och tjejerna!

  SvaraRadera
 2. Så julig och söt dekoration! :)

  SvaraRadera
 3. Vilken söt liten juldekoration! :-)

  SvaraRadera
 4. Jättegullig!!
  Så fint med en fin baksida också!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 5. Tack alla för era fina kommentarer! Nu pryder den vår gran :-)

  SvaraRadera