Sidor

tisdag 31 januari 2012

Muffinskort


Det finns så många roliga utmaningar i Allt om Scraps bloggparty som pågått nu under januari månad, men eftersom jag kom på att det pågick först när halva månaden redan passearat, så kommer jag nog inte hinna med att delta i så många som jag hade velat. Vi får väl se, jag brukar ju skapa bra när deadine närmar sig så... ;-)

Detta kot är gjort till Helens/Hegus utmaning att inspireras av hennes härliga kort av muffinsar. Jag inspirerades av de härliga bakverken och av cirkelformen. För detta ändamål letade jag fram den härliga muffinsstämpeln av okänt märke som jag köpt på Göteborgsmässan för något år sen. Jag färglade med copic såklart, men sen gjorde jag något kul med frostingen. Jag duttade på med Aleene's glitter snow, som ni säkert såg att jag använde på julkorten en hel del. Det funkar alltså även till detta! Visst ser det smaskigt ut? :-)
Jag gillar att arbeta med 3d-effekter på mina kort och här har muffinsen placerats på häftkuddar (3mm) ovanpå cirklarna. Så även den vita yttercirkeln, fast här nöjde jag mg med 1,5mm. Tyvärr är det svårt att framställa djupet som jag skulle vilja på fotot. Även vimplarna och den stora fjärilen är lite tredimensionella.

Kul att ni tittade förbi!
Beatrice.

1 kommentar:

  1. ÅÅh vad snyggt kort, roligt med runt, och vad muffinsen ser god ut :)

    Kramiz Majsan

    SvaraRadera