Sidor

onsdag 11 januari 2012

Mina topp 10 alster under 2011

Nog för att halva januari redan har passerat, men jag ville ändå haka på det som många andra bloggare gör såhär års, nämligen att sammanfatta året som gått och än en gång visa några alster jag gjort. En repris helt enkelt! :-) Jag har valt ut 10 favoriter, men inte rangordnat dem på något annat sätt än kronologiskt.  I den ordning de skapades med andra ord.

Ett riktigt somrigt kort med en av mina absoluta favorit-Tildor, som får mig att längta till varmare årstider eller breddgrader...
Ett gratulationskort till vänner som fick en liten Julia i juni.
 En blomstergrind som jag vann pris med i temutmaning embossing på Svensk Scrapbooking. 
 Grattiskort till en kär vän som jag inte träffar så ofta eftersom hon flyttat utomlands. Då betyder kanske ett handgjort kort extra mycket?
Ett runt kort som jag kämpade lite med för att få till det där fönstret. Det var himla kul, men pilligt! :-)
 I juli flyttade två personer jag känner ihop. Detta huskort skickade jag till dem! Det var superkul att göra, mycket pill och pyssel som jag gillar :-)
 Metalltejpsteknik upptäckte jag detta år, och detta kort med musiktema till min pappa är jag mest nöjd med. Har nog inte lagt upp några fler exempel här om jag tänker efter... Får bli bättring under 2012 helt enkelt!
 Hösten kan vara riktigt härlig, när färgerna är som starkast i naturen och det inte regnar för mycket... Detta höstiga kort fick symbolisera det. Kortet var med i Svensk Scrapbookings 5-års jubileumscrop. Jag lyckades fixa ihop några alster trots att jag var höggravid vid tillfället! ;-)
Ett av mina alterprojekt under året är denna snövita ask.
Och så vår julkrans för i år!

Det där var 10 alster, men det finns ett alster till som jag vill nämna men som jag inte får visa på denna blogg än. Ni får gå till tidningshyllan istället och leta upp senaste numret av Inzpira. Kika på kortskissen. Första läsarbidraget har jag gjort! :-) Så här ser tidningen ut för er som eventuellt inte sett den...
Det var min sammanfattning av pysselåret 2011!

Mitt nyårslöfte 2012 blir att ta tag i mina döttrars album ordentligt och våga mig på det här med layouter. Där är jag nybörjare, så det blir en verklig utmaning! :-)

Kul att ni tittade förbi och tack för året om gått!
/ Beatrice.

5 kommentarer:

 1. Så fina saker du gjort! Det där med metalltejp såg ju väldigt spännande ut! Och oj vad härligt det där hus kortet är! Vilket jobb! kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Vilka fina kort!! Hus kortet är ju jättehärligt!! =)

  SvaraRadera
 3. Vilka jättefina och välgjorda saker du gör, passar på och blir följare hos dig så jag inte missar nåt ;)

  Mvh

  SvaraRadera
 4. Jättefina saker unnder året, min favorit är kortet med fönstret på
  Há det bra!

  SvaraRadera
 5. ÅÅH wow så mycket snygga härliga kort, huskortet var ju bara så snyggt!!

  Tror inte jag varit här hos dig förut, så det var tur att jag tittade in, kommer gärna igen, blir förljare av dig så jag inte tappar bort dig :)

  Kramiz Majsan

  SvaraRadera