Sidor

tisdag 8 maj 2012

Nytt utseende på bloggen och klänningsprojekt

Fick äntligen tummen ur och gjorde något som jag tänkt fixa länge men inte kommit mig för- en personlig rubrik. Den speglar förhoppningsvis mig och mitt skapande, det som denna blogg handlar om. Den är gjord till stor del med Dylusions sprayer och en mask från The Crafter's Workshop.

Provdockan är stämplad med en favoritstämpel från Hero Arts och sedan gjorde jag torson med paper-piecing. Fjärilar är ju en av mina stora passioner inom kortmakeriet så det är klart att dessa fick vara med på ett hörn också. Akrylplastplupparna är också favoriter, så det fick bli några sådana med.

Alfabetena är Tim Holtz Typewriter och Quikutz/Lifestyle crafts Splendid. Det senare har jag placerat på foam så det kom upp lite.

Apropå sytemat i headern, så är jag nu snart klar med något som ska bäras nästa helg, då vår yngsta dotter ska "namnfiras". Båda flickorna ska få klänningar i samma modell fast i olika storlekar så klart. Mönstren är från senaste Ottobre design. En helt underbar mönstertidning som alltid inspirerar. Tyget är från Tilda-serien och föreställer stiliserade lingon. (Passar den äldsta perfekt, som fullkomligt älskar lingonsylt.) Har inga kort på klänningarna nu, men lovar att posta så snart jag är klar och det måste ju bli snart...
Lånade denna bild från Panduros hemsida så ni kan se tyget i alla fall. Visst är det fint?
Kul att ni tittade förbi!
/ Beatrice.

4 kommentarer:

 1. Jaa!! Det blev ju jättesnyggt!! Dylusions är uuuunderbara!!

  SvaraRadera
 2. Visst är dom! Tack! :-)

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Snygg header! Och klänningarna blir säkert jättefina i det tyget! kram :)

  SvaraRadera
 4. Kanonfint... jättesnygga färger !
  Ser fram emot att få se klänningarna :O)

  SvaraRadera