Sidor

tisdag 19 juni 2012

Ögonblick


Det här kortet på min sambo och äldsta dotter (när hon bara är 2 månar gammal) tycker jag är så fint eftersom det verkligen fångar en kontakt som de båda hade just i det ögonblicket. Det var med tanke på det som jag valde titeln ögonblick. 
Nu när vi har ett litet barn igen tänker jag mycket på just dessa ögonblick. Ibland önskar jag att jag kunde frysa tiden och bevara just det tillfället eller den känslan som är just då. Det går ju inte, men fotona kan ju i alla fall hjälpa till något!

Layouten är gjord efter denna fina skiss av Webmosterhelene och är med med i Scrap Perras sommartävling:

Jag har använt mig av pappren från mitt My Minds Eye kit, 2 st totalt. Dels bakgrundspappret och pappren bakom fotot. Det är från samma ark, fast både fram och baksida är med. Från kitet finns också ostduken med, som jag färgat in med blå glimmer mist. Med samma mist har jag skvätt på bakgrunden lite här och där. Även fyra knappar och en brad är från kitet. Resten kommer från mina egna gömmor.

På fotot finns även en quilt som jag sytt och det var den som inspirerade mig till layoutens utformning: mönster, färger och detaljer. Jag har till exempel sytt med samma sömmar som på quilten  - på ostduken och bakom fotot.
 Knappar och bling och en liten söt stämpel från Hänglar och Stänglar som liten journalingruta.

Kul att ni tittade förbi!
Beatrice.

2 kommentarer: