Sidor

söndag 12 februari 2012

4 mån 33 år

Denna titel talar nog för sig själv, för här är jag och min äldsta dotter tillsammans på min födelsedag.


Känns skönt att ha kommit igång ordentligt med barnens layouter nu! Mitt mål är att göra åtminstonde en i veckan och då är det ju utmärkt med lite skissinspiration. Denna vecka fick jag inspireras av Pojjos fina skiss på Veckans nya skiss.

Jag ville plocka upp färgerna och formerna i kortet till min layout och använde de fina pappren från Cosmo Crickets Clementine collection. Det är en härlig färgblandning av grönt, rött och korall bl a. Passade nog så är ju både min dotter och jag klädda i grönt och sitter i mina föräldrars röda soffa, så det var inte så svårt att matcha dessa papper. :-) Formerna på min tröja kommer också igen i det mönstrade pappret och även i det egengjorda bakgrundspappret. Det är gjort med Inkadinkados stämpelset Circles and dots.

Jag har inte skrivit någon ytterligare text på denna layout eftersom jag tycker ögonblicket och stämningen ändå fångas så bra av fotot. Och de små symbolerna på Cosmo Cricket pappren och texten "You brighten my corner of the world" förstärker detta.

Kul att ni tittade förbi!
Beatrice.

4 kommentarer:

 1. ÅH sån härlig LO, du har verkligen fått till det så snyggt, och fotot är ju så fiint!!

  Kramiz Majsan

  SvaraRadera
 2. Tack Majsan! Dina kommentarer värmer :-)

  SvaraRadera
 3. En rigtig fin layout med dejlige farver. Fotoet er så sødt. :)
  Tak for dit bidrag til VS.

  SvaraRadera
 4. Så bra att stämplarna kom fram ordentligt! Kul att du gillade kortet. Jag har kikat runt här lite i din blogg och du skapar så mycket fint! Tack för titten!

  Kram

  SvaraRadera