Sidor

måndag 16 april 2012

Full fart framåt!

Japp, precis så var det när den äldsta dottern precis lärt sig kryptekniken ordentligt. Först ålade hon och det gick ju lagom fort, men när detta kort togs var det snabbt som gällde! Apropå det, så känns denna layout aktuell för mig nu eftersom vår yngsta, nu 6 månader, verkar väldigt sugen på att börja åla/krypa just nu hon med. För hon slingrar sig ur ens grepp precis hela tiden. Har inte tid att ta det lugnt utan vill bara böka runt och röra på sig. Fantastiskt det där med utveckling :-)

Lo:n är till min dotters album, som jag jobbar på i snigelfart känns det som. Därför är det bra med utmaningar och skisser, som verkligen får igång mig. Denna är inspirerad av LO-skissen i Påskparaden. jag vred på skissen.

Jag har framförallt använt mig av mina nya favoriter - dylusions ink spray från Ranger. Så himla roliga att jobba med och helt underbara starka färger. Jag köpte mina första på Göteborgsmässan men kunde inte låta bli att köpa några till ganska snart. Beroendeframkallande helt klart... Ett tips är att använda skyddshandskar bara om man inte vill ha infärgade händer nästa gång man träffar någon ;-)

Masker från The Crafter's Workshop och dies från Quickutz. Jag använde också spillbitar av Teresa Collins papper och orange metallpapper, av typen man gör julgranspynt med.

Detta var det sjunde och sista alstret i Svensk Scrapbookings påskparad, och jag kvalificerade mig därmed även som tävlande om titeln årets påskkärring. Vi får väl se hur det går med den saken :-D

Kul att ni tittade förbi!
/Beatrice.

1 kommentar:

  1. Underbar LO, så härligt du har dekorerat :)

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera