Sidor

lördag 17 november 2012

100 % bara till dig

En kär vän, som jag känt sedan högstadiet, fyller år nu i november och självklart skulle jag skicka ett kort till henne. Motivet är väldigt passande eftersom vi numera får umgås via telefon för det mesta. Inte så lätt att bara cykla förbi (som vi gjorde som tonåringar) eftersom vi bor nästan 50 mil ifrån varandra idag.

Jag använde mig av flera av Rox Stamps härliga biljetttämplar till detta kort, och tog samtidigt chansen att vara med i deras tävling 100 som pågår just nu. Man skulle inspireras av talet 100 på något sätt. Förutom biljettstämplarna har jag också dekorerat framsidan med röda halvpärlor från Rox. Papprena är från My Mind´s Eye block Six by Six: A Happy heart. Detta block passar mig perfekt som har en förkärlek för pailsey-mönster. The Greeting Farms Cheeky Chat är målad med Copics och en Sakura gelly roll penna. Tyvärr syns glitterblänket dåligt här :-(

På baksidan syns min personliga stämpel som Anna-Lena på Rox har fixat så fint till mig. Tycker mycket om den :-)


Edit: Jag vann tävlingen med denna motivering:
"Vi tycker om det läckert formade kortet i sköna färger och med snyggt färglagt motiv. Att det sedan finns flera stämplar från ROX och att 100 givetvis också finns med... ja, då uppfyller det alla kriterier för vinst i den här lilla tävlingen!"
Tack! Så glad :-)

Kul att ni tittade förbi! / Beatrice2 kommentarer:

  1. Härligt färgglatt kort till din vän!

    Tack för att du deltar i vår 100-utmaning hos ROX Stamps!

    SvaraRadera
  2. Härliga färger, snyggt färglagt och en rolig form.
    GILLAR!!!

    SvaraRadera