Sidor

tisdag 27 november 2012

Ängel kastar snöbollar


Tycker så mycket om humorn i den här gamla Magnoliastämpeln, med ängeln som kastar snöbollar. Djupdyker just nu ordentligt bland stämplarna för att hitta fina motiv till årets julkort. Då blir det ofta att jag faller för såna här lite äldre motiv som jag köpt begagnade. För när den här stämpeln först kom ut då hade jag ingen koll på dessa stämplar. Jag har tillverkat egna julkort sedan någon gång i början på 2000-talet. Det var inkörsporten, som gjorde att jag långt senare fastnade för det här med kortmakeri och scrapbooking. ;-)
Det hade varit kul om man sparat nåt av sina äldsta alster så man kunde se hur man utvecklats, men det har jag såklart inte. För kort ger man ju bort som bekant!

De här kortet är skapat utifrån en skiss som Ziro gjort för Scrapidoo´s novemberutmaning. Där är jag också med och tävlar med detta kort.

 Här följer lite mer detaljbilder. Jag har målat med copics, men snöbollarna och pälsfluffet är skapat med hjälp av lite glossy accents och sedan lite Crushed Velvet Lily White Flock ovanpå, samt pyttelite Stickles här och där för att försöka åstadkomma lite gnistrande snö. Även stickles på vingar och hjärtan.
 God Jul är embossat med ett fiffigt pulver, Heat and Stick Powder fån Stampin' up! Det bli klistrigt när man värmer upp det och sedan är det bara att hälla på glitter, värma igen och sen sitter det som berget. Det underbara glittret jag använt heter Silver Halo mix glitter och kommer från Stampendous.
Kul att ni tittade förbi!
/Beatrice.

3 kommentarer:

 1. Vilket underbart motiv! Jag förstår att du gillar det! Det blev ett jättefint julkort.

  SvaraRadera
 2. Vilket jättefint kort!

  Jag gillar också den stämpeln.

  SvaraRadera
 3. Tack, ja visst är det ett härligt motiv :-)

  SvaraRadera