Sidor

söndag 28 april 2013

Dagens foton!


Dagens foton på mina två små yrväder blev nu ikväll förevigade i denna layout. Den är gjord efter med inspiration av den härliga skissen som Jenni skapat i Veckans skiss #17.
Jag ville ha en riktigt färgstark layout som passade den lekfulla stämningen i fotona, så jag gick loss med akrylfärg som jag blandade med glass bead gel och la på genom en mask. Denna gel är verkligen ett superkul medium att leka med. Till titeln använde jag bl a härliga "barnsliga" stickers från Doodlebug design och så lite spillbitar papper från My Mind's Eye My girl-serie. Stjärndekorationerna har jag gjort själv med olika blandningar av embossingpulver på utstansade chipboardstjärnor. Enkelt och kul pyssel!

Edit: Layouten var en av 4 som valdes ut som favorit under vecka 17. Så kul! :-)

Kul att ni tittade förbi,
Beatrice.

5 kommentarer:

 1. en riktig färgklicka. Så snyggt ihop med dina foton!! Tack för ditt fina bidrag till oss :)

  SvaraRadera
 2. Åh, härligt tolkning! Gillar dom färgglada prickarna :)
  Hoppas hitta tid att scrappa denna roliga skiss jag med....men tills dess surfar jag runt och kollar på alla andra fina tolkningar! Hälsn /Karin :)

  SvaraRadera
 3. Härlig LO. Gillar dina färgsprakande prickar. Coolt. Dina fotomattor är oxå döfräcka. Tack för att du var med och tolkade min skiss.

  SvaraRadera
 4. Otroligt härlig LO! Lekfullheten och de härliga färgerna gör mig glad. Supersnygg bakgrund! Tusen tack för ditt fina bidrag till VS!

  SvaraRadera
 5. Härligt färgglatt! Vad snyggt med prickarna!!
  Tack för bidraget till oss på Veckans Skiss!

  SvaraRadera