Sidor

tisdag 19 februari 2013

Cupcake-mani!


Jag har nog blivit lite besatt av temat cupcakes eller muffins på senare tid. Kanske är det för att det bakas en hel del såna i familjen. Det är perfekt pyssel med 4-åringar, som uppskattar själva bakandet lika mycket som det som kommer sist, att få slicka skålen ;-)

Men muffins är minst lika söta att se på som att äta tycker jag, och därför har jag nu tillverkat min egen muffinsdekoration att använda på kort. Den är gjord med Martha Stewarts Crafter's Clay i en hemmagjord silikonfom (något som jag pysslat en hel del med på sistone, borde nog skriva ett eget blogginlägg om det...) Ovanpå min muffin duttade jag dit lite "strössel" med Pearl maker. På den söta stämpeln från Some Odd girl passade jag på att fixa till kakorna också så de blev till tredimensionella muffins (pearlmaker + seedbeads). Bannern nedtill är intjepad med washi tape. Kortet är ganska litet, precis som en söt liten muffin ska vara! :-)

Till kortets layout inspirerades jag av denna fina utmaningsskiss hos Strömstads Scrapbooking.
Kul att ni tittade förbi!
/ Beatrice.

6 kommentarer:

 1. Supersött kort, i dubbel bemärkelse!

  Verkligen härligt pastelligt och fint färglagt motiv!

  SvaraRadera
 2. Ojoj, det här kortet skulle jag vilja äta upp...en riktig mumsbit och fiffig detalj med de upphöjda muffinsarna på plåten som matchar cupcake-dekorationen perfekt! Fin tolkning av skissen också!

  Massor med snyggt i din blogg, t ex det lite murriga hjärtekortet som är helt underbart och din LO som är så härligt komponerad med vackra färger!

  Ha en riktig toppendag!

  SvaraRadera
 3. Så fint kort, tack för att du vill vara med i tävlingen på Strömstads scrapbooking!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 4. Detta var verkligen ett kort att bli glad av :) Jättefint! Kul att du vill vara med min vår tävling! Kram Anna

  SvaraRadera
 5. I mitt tycke är muffins alltid Rätt! ;-)...Jättehärligt kort!
  Kram
  //Cattie

  SvaraRadera
 6. Åh!! Vad sött. Helt underbart med ett litet muffins som pricken över i :)

  SvaraRadera